Happy Retreat VEMDALEN – köp startbiljett

Välkommen till ett hälsoevent på Vemdalsskalet
HAPPY RETREAT VEMDALEN · 3-6 september 2020

Tillbringa några dagar i fjällstuga och var med på ett annorlunda och inspirerande hälsoevent med workshops både ute på fjället och online i stugan. Här finns möjlighet att träffa några av inspiratörerna från Happy Retreat LIVE och ta del av deras kunskaper och erfarenheter i en fantastisk naturmiljö.

BOKA IN DIG PÅ EVENTET REDAN NU! SÅ HÄR GÖR DU:
STEG 1: Köp en startbiljett

I startbiljetten ingår:

Kläder för fjällväder” – en livesänd inspiration med Anja Fjällgren-Walkeapää, Mittådalens sameby, så du kan förbereda dig väl och få en härlig och givande fjällupplevelse, oavsett väder. Datum meddelas senare.

Två livesända middagsmatlagningar så att vi kan laga mat tillsammans online i våra fjällstugor. Torsdag 3/9 lagas en vegansk middag* med Nathalie Spjälle, Food by Natta, och lördag 5/9 lagas en ayurvedisk middag* med Tia Jumbe.

Tips på tre ayurvediska frukostar* av Tia Jumbe

Tips på fyra veganska luncher* av Nathalie Spjälle, Food by Natta.

Deltagande i Happy Retreat VEMDALENs slutna Facebookgrupp, där all information och kommunikation kommer att finnas före, under och efter eventet.

På plats i Vemdalen får du en goodiebag med bl.a. ingredienser till en ayurvedisk gryta.

* Inköpslistor och recept skickas ut i förväg. För att vi ska få lära känna Nathalie och Tia och ta del av deras matpassion ingår det i startbiljetten att träffa dem via livesändning innan vi ses på Vemdalsskalet. Info om datum mm läggs ut i den slutna Facebookgruppen.

STEG 2: Köp dina workshopbiljetter redan nu, först till kvarn gäller.**
När du köpt din startbiljett får du tillgång till 43 workshops av 11 olika inspiratörer. Alla i en härlig fjällmiljö, på plats i Vemdalen. För WORKSHOPS PÅ FJÄLLET-program, se happyretreatvemdalen.se. Du kommer även via happyretreatlive.se få tillgång till ett antal live-sända specialworkshops som du tar del av i stugvärmen under helgen i Vemdalen.

Köp till en fredagsmiddag som blir utöver det vanliga! Fredag 4/9 kör vi en SKOGSMATORIENTERING MED FYRA RÄTTER för 395 kr. Peter Dahlbäck komponerar härliga smakupplevelser med råvaror och produkter från små matproducenter i Jämtland/Härjedalen. Köp din middagsbiljett så får du instruktioner om var startplatsen ligger samt vilken starttid du/ni har. Vid start får du kartan som visar var i skogen de olika matstationerna, dvs. din middag, finns. (Kan endast köpas av den som har startbiljett.)

Stugor och lägenheter finns att hyra på VemdalsskaletExtern länk, new window
Mer information och hela programmet hittar du på happyretreatvemdalen.se

Hoppas vi ses i september – det kommer att bli fantastiskt

** Antalet deltagare per workshop på fjället är begränsat till 20 personer, för att vi enkelt ska kunna hålla avstånd och ändå behålla kvaliteten.
Folkhälsomyndigheten har sagt OK till ovanstående upplägg, bara vi är noga med avstånd. Happy Retreat VEMDALENs arrangör kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer varför vissa modifieringar kan komma att ske, med kort varsel.

Varukorg
Scroll to Top