ALLA KAN KANALISERA · 3 sändningar med Jaana Suorsa

Du kanaliserar redan, fast du kanske inte alltid är medveten om det. Att kanalisera är att öppna upp och vara mottaglig för budskap från något/någon vi inte direkt uppfattar finns i vår närhet. Desto mer närvarande vi är i nuet, desto mer öppen är vi för att ta emot vägledning och information Följ med Jaana under tre avsnitt för mer öppenhet och mottaglighet.

  • #alla kan kanalisera, del 1. 20 min
  • #alla kan kanalisera, del 2. 20 min
  • #alla kan kanalisera, del 3. 20 min

Köp alla tre sändningar till rabatterat pris!

60 kr 60 kr

#alla kan kanalisera, del 1. 20 min med Jaana Suorsa

Du får signaler från livet, ditt högre jag, änglar, andar, energier, bortgångna nära och kära hela tiden. Du har tillgång till det du ger utrymme och plats för i ditt sinne och livet. Desto mer närvarande du är i nuet, desto mer öppen är du för att ta emot vägledning och information som ges dig. Följ med mig under kommande tre avsnitt på resan mot öppenhet och mottaglighet. Du kanaliserar redan, fast du kanske inte alltid är medveten om det.

Kan ses till 21 april 2021

#alla kan kanalisera, del 2. 20 min med Jaana Suorsa

Desto mer närvarande du är, desto mer öppen är du för att kanalisera visdom, vägledning och information som du får till dig. Meditation hjälper dig att öva närvaro och det stärker din tillit till att höra, se och förnimma budskap du tar emot. Du får med dig en övning att göra under veckan.

Kan ses till 28 april 2021

#alla kan kanalisera, del 3. 20 min med Jaana Suorsa

Flytta dig från huvudet till hjärtat, från upptagenhet till närvaro och en slags "tomhet" i sinnet. Släpp tvivel och den starka viljan att hjälpa och kanalisera. Ha ett avslappnad sinne och ett balanserad hjärta för att skapa utrymme för en renare kanal. Du får en övning att ha med dig på din väg att vara en medveten kanal för en högre visdom och intelligens.

Kan ses till 5 maj 2021

Jaana Suorsa

Inspiratör, coach, mental tränare, podcaster, författare, utbildare.
Kommande LIVE sändningar
PLAY sändningar

Scroll to Top