LYCKAS MED DET DU VILL · 4 sändningar med Jaana Suorsa

Bär du på en idé som du drömmer om att förverkliga? Eller är det något annat i ditt liv som du vill lyckas med? I dessa fyra livesändningar delar hälsoinspiratören Jaana Suorsa med sig av hur vi lätt och utan ansträngning kan lyckas med det vi vill. Vi behöver bara bli lite mer medvetna om vilken stor betydelse vi själva har i våra liv.

  • Se dina tankemönster – 20 min
  • Var lägger du din energi – 20 min
  • Ditt dagliga sammanhang – 20 min
  • Ta hand om dig själv – 60 min

Köp alla fyra sändningar till rabatterat pris!

150 kr 150 kr

Se dina tankemönster · 20 min PLAY med Jaana Suorsa

Tankens kraft är stark, likaså din intention. Här får vi med Jaanas hjälp möjlighet att se våra egna tankemönster, hur vi kan skapa nya och tips på hur vi kan tydliggöra vår intention och på så sätt förstärka att vi uppnår det vi önskar.

Kan ses till 16 april 2021

Var lägger du din energi? · 20 min PLAY med Jaana Suorsa

Hur ser din vardag ut. Hur prioriterar du? Finns det annat som hela tiden tar över, när du strävar efter att förverkliga din dröm? Under dessa 20 minuter handleder Jaana oss i att kartläggga vår energi och synliggöra vår energitjuvar.

Kan ses till 18 april 2021

Ditt dagliga sammanhang · 20 min PLAY med Jaana Suorsa

Det sägs att vi formas av de fem personer vi umgås med mest och att miljö är viktigare än arv. Hur ser ditt sammanhang ut och vad i det är det som bidrar till det du vill.

Kan ses till 22 april 2021

Ta hand om dig själv · 60 min PLAY med Jaana Suorsa

Återhämtning – vår bästa framtidsinvesteringen. Att vila sig i form, stämmer faktiskt, men då handlar det inte om att slötitta på TV, ta en öl eller spela ett mobilspel. Här delar Jaana med sig av sina bästa tips. Vi får även praktiskt prova på en teknik som Jaana har stor erfarenhet av och som hjälpt henne att förverkliga många av sina drömmar.

Kan ses till 25 april 2021

Inspiratör, coach, mental tränare, podcaster, författare, utbildare.
Kommande LIVE sändningar
PLAY sändningar

Scroll to Top