STARTA MED AYURVEDA · 4 sändningar med Jasmin Hedlund

Lär dig om ett av världens äldsta hälsosystem av hälsoinspiratör Jasmin Hedlund – ayurveda hälsorådgivare, ayurvedaterapeut, föreläsare, skribent och Ashtangayogalärare. Ayurveda ger oss kunskap och verktyg för att stärka och läka oss själva – fysiskt och mentalt.

  • Grunderna i ayurveda. 60 min med Jasmin Hedlund
  • Vata dosha livsstilstips. 20 min med Jasmin Hedlund
  • Pitta dosha livsstilstips. 20 min med Jasmin Hedlund
  • Kapha dosha livsstilstips. 20 min med Jasmin Hedlund

Köp alla 4 sändningarna till rabatterat pris!

Dosha-test

I testet kan du se vilken/vilka av de tre doshorna (personlighetstyperna) vata, pitta och kapha, som är din dominerande. Tänk på att du är en blandning av alla tre, men medan alla tre är aktiva inom oss, är det en eller två som dominerar.

150 kr 150 kr

Grunderna i ayurveda. 60 min med Jasmin Hedlund

Vart kommer denna fantastiska läkekonst ifrån? Och vilka är de tre kropps-och personlighetstyper; vata pitta och kapha? Att se på dig själv och det liv du lever utifrån de tre doshorna kan hjälpa dig att skapa och bibehålla balansen genom livet.

 

Vata dosha livsstilstips. 20 min med Jasmin Hedlund

En vata obalans kan ofta ge uttryck som sömnproblem, förstoppning, torrhet och frusenhet, ländryggsproblem, oro och mer. Känner du igen dig i en eller fler? Här får du tips på hur du hittar tillbaka till balans.

Kan ses till 8 juni 2021

Pitta dosha livsstilstips. 20 min med Jasmin Hedlund

En pitta obalans kan ofta ge uttryck som ilska, inflammation, hetta och extrem värme, lös mage, överdriven fokus på prestation och mer. Känner du igen dig i en eller fler? Här får du tips på hur du hittar tillbaka till balans.

Kan ses till 12 juni 2021

Kapha dosha livsstilstips. 20 min med Jasmin Hedlund

En kapha obalans kan ofta ge uttryck som övervikt, depression, förstoppning, slem i luftvägar, tung känsla i kropp och sinne och mer. Känner du igen dig i en eller fler? Här får du tips på hur du hittar tillbaka till balans.

Kan ses till 14 juni 2021

Jasmin Hedlund

Ayurveda hälsorådgivare, ayurveda terapeut, föreläsare, skribent och Ashtangayogalärare.
» Kommande LIVE-sändningar
» PLAY, genomförda sändningar

Scroll to Top