UPPLEV KUNDALINIYOGANS MAGI · 4 sändningar med Margaretha Lindbäck

Hälsoinspiratör Margaretha Lindbäck – certifierad Kundaliniyogalärare, nyfiken hälsoorganisatör och grundare av Happy Retreat. Utifrån personliga erfarenheter berättar Margaretha om sina 14 månader med Kundaliniyoga och varför hon nu äntligen ser att den bästa gåvan till sig själv att göra sin dagliga morgonsadhana/morgonkundaliniyoga.

Ett häfte fullt med Yogisk quickfix.pdf

 • Kundaliniyoga – en femrätters date med dig själv
  · 20 min med Margaretha Lindbäck
 • Meditationen – rena föryngringskuren
  · 20 min LIVE med Margaretha Lindbäck, onsdagen 10 mars kl 11.30
 • Andetaget – din bästa vän
  · 20 min LIVE med Margaretha Lindbäck, fredagen 12 mars kl 11.30
 • Morgonsadhana med Margaretha
  · 60 min LIVE med Margaretha Lindbäck, söndagen 14 mars kl 07.30

Köp alla 4 sändningarna till rabatterat pris!

150 kr 150 kr

Kundaliniyoga – en femrätters date med dig själv · 20 min med Margaretha Lindbäck

Här får du veta mer om kundaliniyoga och varför det kallas för medvetenhetens yoga. Margaretha berättar hur ett kundaliniyogapass går till och varför och hur man gör ett rotlås. Avslutningsvis får du tips på vad du enkelt kan göra varje dag för att ge dig själv mer glädje och energi.

Andetaget – din bästa vän · 20 min med Margaretha Lindbäck

Vad är pranayama, eldandning och det yogiska andetaget och varför är det så bra. Tillsammans provar vi olika enkal välgörande andningsövningar och har en grundläggande genomgång av eldandning.

Meditationen – rena föryngringskuren · 20 min med Margaretha Lindbäck

Den viktigaste delen i kundalinyogapasset är meditiationen. Forskning visar att meditation är välgörande för oss människor. Viss meditation är mer utforskad än andra. Här kommer du att få prova på en mycket väl utforskad 11-minuters meditation, som bevisligen förlänger kroppens telomerer. Telomerer är små hattar/svansar som sitter på våra DNA:n och ju längre telomerer, desto friskare och vitalare är vi. När telomererna förlängs blir det en föryngringprocess. En av de faktorer som mest förkortar våra telomerer är stress. Om du har stress i din vardag eller bara vill öka din hälsa är dessa 11 minuter en suverän investering för ditt välbefinnande.

Morgonsadhana med Margaretha · 60 min med Margaretha Lindbäck

Här får du vara med på Margarethas s.k. morgonsadhana/ morgonkundainiyoga.

Inom Kundaliniyoga finns en tradition om att göra morgonsadhanan tillsammans och då är det en av deltagarna som valt ut ett yogapass och meditation och leder de andra, samtidigt som personen själv gör alla delarna i passet. Det blir ett fullständigt kundalinyogapass, med alla fem delar, där Margaretha kommer ge förslag på alternativa rörelser, så att de flesta klarar av att vara med. Den här morgonsadhanen är den hon fick som avslutningspresent av sina yogalärare och som hon ska göra i 90 dagar.

Margaretha Lindbäck

Certifierad Kundaliniyogalärare, nyfiken hälsoorganisatör och grundare av Happy Retreat
» Läs mer

Scroll to Top