MER LIVSGLÄDJE · 3 sändningar med Nina Hamrin

Vi alla har en inneboende förmåga att kunna känna livsglädje. Ibland kan den kännas lite svår att hitta, när tillvaron blir för stressig och för många måsten tar för stor plats. Mångsidiga Nina Hamrin, dr i kinesisk medicin, visar vägar hur vi kan fylla våra liv med mer livsglädje.

  • #mer livsglädje – med medveten andning · 20 min
  • #mer livsglädje – med meditation · 20 min
  • #mer livsglädje – med qigong · 20 min

Köp alla 3 sändningarna till rabatterat pris!

60 kr 60 kr

#mer livsglädje - med medveten andning · 20 min med Nina Hamrin

Vi är fler och fler som tappat vårt naturliga andetag. Under dessa 20 minuter får du öva på att använda andningen som ett verktyg för att skapa ett större lugn i hela din kropp. Du ökar din förmåga att fördela syret i hela rörelseapparaten och upp till hjärnan. Djupa, lugna andetag som bidrar till att minska stress och ökar din avslappning. Främjar kontakten med dig själv, nuet och ger plats för mer glädje. Inga förkunskaper krävs. Bra att ha något bekvämt at sitta på, som samtidigt ger utrymme för en rak rygg.

Kan ses till 25 mars 2021

#mer livsglädje - med meditation · 20 min med Nina Hamrin

En meditation enligt buddistisk tradition, där vi tillsammans visualiserar ljus med olika färger. Meditationen bidrar till ökad klarhet, bättre förmåga till mer medvetna val, samt ökar kontakten med helheten. Genom meditation blir vi lugnare, närmar oss inneboende livsglädje, harmoni och ett inre leende. Inga förkunskaper krävs. Bra att ha något bekvämt at sitta på, som samtidigt ger utrymme för en rak rygg.

Kan ses till 22 mars 2021

#mer livsglädje - med qigong · 20 min med Nina Hamrin

Qigong – är enkla rörelser utifrån en gammal kinesisk tradition som utövats av Taoismmunkar i tusentals år. Det ökar energin i kroppen, skapar styrka inifrån, stärker kroppens förmåga att hela sig själv och ger livsglädje. Det här passet får din qi, din livsenergi att flöda i meridianerna, ger kraft och vitalitet. Inga förkunskaper krävs. Skönt att ha mjuka rörliga kläder på sig under passet.

Kan ses till 20 oktober 2021

Nina Hamrin

Utbildad dr i kinesisk medicin, certifierad yoga- och meditationslärare, samtalsterapeut, gammal brevbärare och numera regionchef på Curonova.
Kommande LIVE sändningar
PLAY sändningar

Scroll to Top