BALANS OCH ENERGI · 4 sändningar med Sofia Dejke,

Inför den fridfulla juletiden är det lätt att hamna i stress, irritation och i en känsla av inte räcka till. I år har du chansen att fylla på med energi för att hinna med det viktigaste och ändå ha en känsla av julefrid. Ta del av yogaläraren Sofia Dejkes bästa yogiska verktyg och låt friden bestå.

  • #månhälsningar i fullmånetid – 20 min
  • #yinyoga, tre enkla välgörande positioner –  20 min
  • #kärleksfull meditation – 20 min
  • #lugnt yogapass med avslutande Nidra – 60 min

Köp alla fyra sändningar till rabatterat pris!

150 kr 150 kr

Månhälsningar i fullmånetid. 20 min med Sofia Dejke

Vid fullmåne är det tid för färdigställande, att skörda det man sått och att visualisera det som ska ske eller avslutas. Ladda dig full med fullmånens kraft genom den sköna yogiska månhälsningen, Chandra Namaskar. Månhälsningar är ett fint och dynamiskt sätt att hylla månen och samtidigt balansera den egna kroppens energi.

Yinyoga – tre enkla, välgörande positioner. 20 min med Sofia Dejke

Första advent har passerat och det är tre veckor kvar till julafton. Var med på Sofias härliga yinyogapass som hjälper dig att släppa stressen och finna lugnet.

Kärleksfull meditation. 20 min med Sofia Dejke

Sätt dig bekvämt, andas djupa andetag och låt Sofias varma röst guida dig in i en meditation fylld av kärlek till dig själv och din omvärld.

Lugnt yogapass med avslutande Nidra. 60 min med Sofia Dejke

Ett välgörande lugnt yogapass med mjuka rörelser som avslutas med en Yoga Nidra. Nidra är en yogisk sömn, där du vilar i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet. En Yoga Nidra är en underbar återhämtande avslappning.

Sofia Dejke

Ägare av Studio Karma, yogalärare och inspiratör.
Kommande LIVE sändningar
PLAY sändningar

Scroll to Top