Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

  • Detta sändning har redan ägt rum.

#5minutersträning med Maria – spring i backe

onsdag 10 juni kl. 10:30 - 10:50

kr25
Maria - spring i backe
Spring i backe för ett gladare och starkare du.
Många är vi som gillar promenader. Det är härligt att njuta av den friska luften och lyssna till naturens ljud. Promenader ger oss ny blodcirkulation och det gillar vår kropp och hjärna. Men för att kroppen ska fungera på bästa sätt över tid behöver den få jobba lite mer. Vi behöver få upp pulsen och använda våra muskler på ett lite mera ansträngande sätt än vi gör när vi promenerar.
I den här livesändningen vill jag visa dig hur du kan använda en kort uppförsbacke för att få upp pulsen och använda mer och andra muskler än du gör på din promenadrunda.
Varför är det viktigt?
Ju fler muskler du kan använda på en vecka desto starkare kropp bygger du. Du får inte bara starkare muskler utan skelett, hår, hud och immunförsvar.
Kan ses till 10 februari 2021.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
#5minutersträning med Maria - spring i backe.
Spring i backe för ett gladare och starkare du Många är vi som gillar promenader. Det är härligt att njuta av den friska luften och lyssna till naturens ljud. Promenader ger oss ny blodcirkulation och det gillar vår kropp och hjärna. Men för att kroppen ska fungera på bästa sätt över tid behöver den få jobba lite mer. Vi behöver få upp pulsen och använda våra muskler på ett lite mera ansträngande sätt än vi gör när vi promenerar. I den här livesändningen vill jag visa dig hur du kan använda en kort uppförsbacke för att få upp pulsen och använda mer och andra muskler än du gör på din promenadrunda. Varför är det viktigt? Ju fler muskler du kan använda på en vecka desto starkare kropp bygger du. Du får inte bara starkare muskler utan skelett, hår, hud och immunförsvar. Kan ses till 10 februari 2021.
25 kr 25 kr
1997 available

Detaljer

Datum:
onsdag 10 juni
Tid:
10:30 - 10:50
Pris:
kr25
Sändning Kategori:
Sändning Taggar:
, , , ,