Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

  • Detta sändning har redan ägt rum.

#5minutersträning med Maria – morgongymnastik

onsdag 17 juni kl. 07:00 - 07:20

kr25
Maria Sundberg

Morgongymnastik – för ett gladare, piggare, och kreativare du.
Har du läst boken Hjärnstark? Då vet du hur viktigt det är med ökad blodcirkulation till hjärnan för välmående och kreativitet. Du har säkert känt känslan flera gånger – hur en promenad gjort dig mer glad, pigg, och alert. Du kanske även hittade lösningen på något av dina problem på promenaden.
När vi får igång blodcirkulationen i kroppen och hjärnan får mera blod och nytt syre – ja då fungerar den bättre.
I den här livesändningen vill jag visa dig och låta dig uppleva hur du enkelt kan skapa mer blodcirkulation i din kropp och till din hjärna med enkla gymnastikövningar.
Det behöver inte och ska inte vara krångligt att röra på sig. Gör vi saker för krångliga – ja då blir de inte av. För att genomföra de här övningarna behöver du bara dig själv och kläder som inte sitter åt för mycket. Jag kommer att göra övningarna i mitt nattlinne!

Kan ses till 17 februari 2021.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
#5minutersträning med Maria – morgongymnastik.
För ett gladare, piggare, och kreativare du. Har du läst boken Hjärnstark? Då vet du hur viktigt det är med ökad blodcirkulation till hjärnan för välmående och kreativitet. Du har säkert känt känslan flera gånger - hur en promenad gjort dig mer glad, pigg, och alert. Du kanske även hittade lösningen på något av dina problem på promenaden. När vi får igång blodcirkulationen i kroppen och hjärnan får mera blod och nytt syre - ja då fungerar den bättre. I den här livesändningen vill jag visa dig och låta dig uppleva hur du enkelt kan skapa mer blodcirkulation i din kropp och till din hjärna med enkla gymnastikövningar. Det behöver inte och ska inte vara krångligt att röra på sig. Gör vi saker för krångliga - ja då blir de inte av. För att genomföra de här övningarna behöver du bara dig själv och kläder som inte sitter åt för mycket. Jag kommer att göra övningarna i mitt nattlinne! Kan ses till 17 februari 2021.
25 kr 25 kr
1999 available

Detaljer

Datum:
onsdag 17 juni
Tid:
07:00 - 07:20
Pris:
kr25
Sändning Kategori:
Sändning Taggar: