Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

  • Detta sändning har redan ägt rum.

#5minutersträning med Maria – promenadgympa

onsdag 24 juni kl. 10:30 - 10:50

25kr
Maria Sundberg
Promenadgymnastik – 5 övningar som kompletterar din promenad för ett starkare du
Många är vi som gillar promenader. Det är härligt att njuta av den friska luften och lyssna till naturens ljud. Promenader ger oss ny blodcirkulation och det gillar vår kropp och hjärna. Men för att kroppen ska fungera på bästa sätt över tid behöver den få jobba lite mer. Vi behöver få upp pulsen och använda våra muskler på ett lite mera ansträngande sätt än vi gör när vi promenerar.
I den här livesändningen vill jag visa dig hur du på din promenadrunda kan stanna till och göra ett fåtal övningar där du utmanar de muskler som normalt inte arbetar när du promenerar. Och, ju fler muskler du kan använda på en vecka desto starkare kropp bygger du. Du får inte bara starkare muskler utan skelett, hår, hud och immunförsvar.
Kan ses till 24 september 2020

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
#5minutersträning med Maria - promenadgympa. LIVE onsdag 24 juni
Promenadgymnastik - 5 övningar som kompletterar din promenad för ett starkare du Många är vi som gillar promenader. Det är härligt att njuta av den friska luften och lyssna till naturens ljud. Promenader ger oss ny blodcirkulation och det gillar vår kropp och hjärna. Men för att kroppen ska fungera på bästa sätt över tid behöver den få jobba lite mer. Vi behöver få upp pulsen och använda våra muskler på ett lite mera ansträngande sätt än vi gör när vi promenerar. I den här livesändningen vill jag visa dig hur du på din promenadrunda kan stanna till och göra ett fåtal övningar där du utmanar de muskler som normalt inte arbetar när du promenerar. Och, ju fler muskler du kan använda på en vecka desto starkare kropp bygger du. Du får inte bara starkare muskler utan skelett, hår, hud och immunförsvar. Kan ses till 24 september 2020
25 kr 25 kr
Obegränsat

Detaljer

Datum:
onsdag 24 juni
Tid:
10:30 - 10:50
Pris:
25kr
Sändning Kategori:
Sändning Taggar:
, ,