Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

  • Detta sändning har redan ägt rum.

Andas för mer livsglädje

söndag 25 oktober kl. 20:30 - 20:50

kr25
Nina Hamrin

Vi är fler och fler som tappat vårt naturliga andetag. Under dessa 20 minuter får du öva på att använda andningen som ett verktyg för att skapa ett större lugn i hela din kropp. Du ökar din förmåga att fördela syret i hela rörelseapparaten och upp till hjärnan. Djupa, lugna andetag som bidrar till att minska stress och ökar din avslappning. Främjar kontakten med dig själv, nuet och ger plats för mer glädje. Inga förkunskaper krävs. Bra att ha något bekvämt at sitta på, som samtidigt ger utrymme för en rak rygg.

 

Kan ses till 25 oktober 2021

Nina Hamrin
» Kommande LIVE-sändningar
» PLAY, genomförda sändningar

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Andas för mer livsglädje. 20 min LIVE med Nina Hamrin söndagen 25 oktober kl 20.30-20.50
Vi är fler och fler som tappat vårt naturliga andetag. Under dessa 20 minuter får du öva på att använda andningen som ett verktyg för att skapa ett större lugn i hela din kropp. Du ökar din förmåga att fördela syret i hela rörelseapparaten och upp till hjärnan. Djupa, lugna andetag som bidrar till att minska stress och ökar din avslappning. Främjar kontakten med dig själv, nuet och ger plats för mer glädje. Inga förkunskaper krävs. Bra att ha något bekvämt at sitta på, som samtidigt ger utrymme för en rak rygg. Kan ses till 25 oktober 2021
25 kr 25 kr
Obegränsat

Detaljer

Datum:
söndag 25 oktober
Tid:
20:30 - 20:50
Pris:
kr25
Sändning Kategori:
Sändning Taggar:
,