Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

Desire mapping

9 februari, 2021 kl. 20:30 - 21:30

kr100
Helena Önneby

Tänk om allt du gör, drömmer om, försöker åstadkomma och sträva efter i ditt liv faktiskt handlar om att du längtar efter en känsla? Desire Mapping handlar om att ta reda på vilken denna känsla är så att du kan skapa den här och nu, istället för någon gång i en oviss framtid.
Helena börjar med en introduktion till ämnet och därefter får du skapa din egen Desire Map. Sätt dig bekvämt och ha något att skriva på och med.

 

 

Kan ses till 9 juli 2021

| Läs mer om Helena | PLAY sändningar | Kommande LIVE sändningar |

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Desire Mapping. 60 min LIVE med Helena Önneby, tisdagen 9/2 kl 20.30
Tänk om allt du gör, drömmer om, försöker åstadkomma och sträva efter i ditt liv faktiskt handlar om att du längtar efter en känsla? Desire Mapping handlar om att ta reda på vilken denna känsla är så att du kan skapa den här och nu, istället för någon gång i en oviss framtid. Helena börjar med en introduktion till ämnet och därefter får du skapa din egen Desire Map. Sätt dig bekvämt och ha något att skriva på och med. Kan ses till 9 juli 2021
100 kr 100 kr
Obegränsat

Detaljer

Datum:
9 februari, 2021
Tid:
20:30 - 21:30
Pris:
kr100
Sändning Kategori:
Sändning Taggar:

Inspiratör

Helena Önneby
Webbplats:
https://happyretreatlive.se/inspirator/helena-onneby/
Scroll to Top