Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

  • Detta sändning har redan ägt rum.

#livsessens – skogens & vattnets renande kraft, del 1

onsdag 27 maj kl. 12:30 - 12:50

kr25
Helena Söderlund

Under 15 år har jag med olika metoder och mentorers hjälp sökt inåt efter själva essensen av mitt jag. Jag har dykt djupt, rensat och läkt förflutna sår för att leva mer och mer i sanning. Men vi människor påverkas ständigt av andra människor och vår omgivning och jag är nyfiken på vad som händer i mig om jag helt skulle kliva ur mitt sammanhang och in i mig själv. Vad händer under fyra dygn utan jobb, mat och påverkan av samhällets puls och andra människor? Vad händer när man under fyra dygn är ensam mitt inne i skogen i en liten stuga utan el och rinnande vatten? Vad händer när man inte distraherar sig med aktiviteter eller TV, sociala medier, böcker och musik?
Jag har provat och delar här med mig av min upplevelse.

Kan ses till 27 januari 2021.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
#livsessens, del 1 - skogens och vattnets renande kraft.
Under 15 år har jag med olika metoder och mentorers hjälp sökt inåt efter själva essensen av mitt jag. Jag har dykt djupt, rensat och läkt förflutna sår för att leva mer och mer i sanning. Men vi människor påverkas ständigt av andra människor och vår omgivning och jag är nyfiken på vad som händer i mig om jag helt skulle kliva ur mitt sammanhang och in i mig själv. Vad händer under fyra dygn utan jobb, mat och påverkan av samhällets puls och andra människor? Vad händer när man under fyra dygn är ensam mitt inne i skogen i en liten stuga utan el och rinnande vatten? Vad händer när man inte distraherar sig med aktiviteter eller TV, sociala medier, böcker och musik? Jag har provat och delar här med mig av min upplevelse. Kan ses till 27 januari 2021.
25 kr 25 kr
1989 available

Detaljer

Datum:
onsdag 27 maj
Tid:
12:30 - 12:50
Pris:
kr25
Sändning Kategori:
Sändning Taggar:
, , , , ,