Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

  • Detta sändning har redan ägt rum.

#meditation – stärk dig själv med högre frekvenser

måndag 6 juli kl. 20:00 - 20:20

kr25
#meditation med Ulla Alvarsdotter

Meditation är ett bra verktyg och hjälper dig till inre styrka, mental stabilitet och fysiskt välmående. Under den här stunden får du möjlighet att stärka upp dig själv genom att jag kanaliserar ner högre frekvenser under meditationen. Det är starka energier i omlopp nu, och det är dags att vi tillsammans deltar aktivt i den medvetandehöjning som pågår på jorden.

Sitt bekvämt på en lugn plats, gärna med ett glas vatten bredvid dig som du kan dricka efter sessionen.

 

Kan ses till 6 mars 2021

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
#meditation - stärk dig själv med högre frekvenser.
Meditation är ett bra verktyg och hjälper dig till inre styrka, mental stabilitet och fysiskt välmående. Under den här stunden får du möjlighet att stärka upp dig själv genom att jag kanaliserar ner högre frekvenser under meditationen. Det är starka energier i omlopp nu, och det är dags att vi tillsammans deltar aktivt i den medvetandehöjning som pågår på jorden. Sitt bekvämt på en lugn plats, gärna med ett glas vatten bredvid dig som du kan dricka efter sessionen. Kan ses till 6 mars 2021
25 kr 25 kr
995 available

Detaljer

Datum:
måndag 6 juli
Tid:
20:00 - 20:20
Pris:
kr25
Sändning Kategori:
Sändning Taggar: