Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

  • Detta sändning har redan ägt rum.

#meditation – stärk dig själv med högre frekvenser

6 juli, 2020 kl. 20:00 - 20:20

kr25
#meditation med Ulla Alvarsdotter

Meditation är ett bra verktyg och hjälper dig till inre styrka, mental stabilitet och fysiskt välmående. Under den här stunden får du möjlighet att stärka upp dig själv genom att jag kanaliserar ner högre frekvenser under meditationen. Det är starka energier i omlopp nu, och det är dags att vi tillsammans deltar aktivt i den medvetandehöjning som pågår på jorden.

Sitt bekvämt på en lugn plats, gärna med ett glas vatten bredvid dig som du kan dricka efter sessionen.

 

meditation – stärk dig själv med högre frekvenser

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
#meditation - stärk dig själv med högre frekvenser, del 1. 20 min med Ulla Alvarsdotter
Meditation är ett bra verktyg och hjälper dig till inre styrka, mental stabilitet och fysiskt välmående. Under den här stunden får du möjlighet att stärka upp dig själv genom att jag kanaliserar ner högre frekvenser under meditationen. Det är starka energier i omlopp nu, och det är dags att vi tillsammans deltar aktivt i den medvetandehöjning som pågår på jorden. Sitt bekvämt på en lugn plats, gärna med ett glas vatten bredvid dig som du kan dricka efter sessionen.
25 kr 25 kr
Obegränsat

Detaljer

Datum:
6 juli, 2020
Tid:
20:00 - 20:20
Pris:
kr25
Sändning Kategori:
Sändning Taggar:

Inspiratör

Ulla Alvarsdotter
View Inspiratör Website
Scroll to Top