Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

Tidigare liv – regression

21 februari, 2021 kl. 19:00 - 19:20

kr25
Ulla Alvarsdotter

Hur kan en upplevelse av ett tidigare liv hjälpa dig att se annorlunda på ditt nuvarande liv? Finns det bevis som tydligt visar att människor har levt under andra tidsepoker i länder och på platser som de känner igen i det här livet?
Under 13 år har Ulla arbetat med hypnos i olika former och hennes favorit är just detta: Regressioner. Under de här 20 minuterna berättar hon livfullt och med ett stort engagemang om Tidigare Liv-sessioner som hon själv upplevt och som hon också guidat andra människor igenom för att söka svar på problem och funderingar.

 

Kan ses till 21 juli 2021

Läs mer om Ulla Alvarsdotter | PLAY-sändningar | Kommande LIVE-sändningar |

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tidigare liv - regression · 20 min LIVE med Ulla Alvarsdotter, söndagen 21 februari kl 19.00
Hur kan en upplevelse av ett tidigare liv hjälpa dig att se annorlunda på ditt nuvarande liv? Finns det bevis som tydligt visar att människor har levt under andra tidsepoker i länder och på platser som de känner igen i det här livet? Under 13 år har Ulla arbetat med hypnos i olika former och hennes favorit är just detta: Regressioner. Under de här 20 minuterna berättar hon livfullt och med ett stort engagemang om Tidigare Liv-sessioner som hon själv upplevt och som hon också guidat andra människor igenom för att söka svar på problem och funderingar. Kan ses till 21 juli 2021
25 kr 25 kr
Obegränsat

Detaljer

Datum:
21 februari, 2021
Tid:
19:00 - 19:20
Pris:
kr25
Sändning Kategori:
Sändning Taggar:

Inspiratör

Ulla Alvarsdotter
Webbplats:
https://happyretreatlive.se/inspirator/ulla-alvarsdotter/
Scroll to Top