Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

  • Detta sändning har redan ägt rum.

#tisdagstapping – sov bättre

26 maj, 2020 kl. 21:00 - 21:20

kr25
Jaana Suorsa

Vill du sova bättre och vakna utvilad? Har du mardrömmar? Tapping kan vara ett verktyg för dig i att skapa en förbättrad sömnkvalité.

Tapping är enkel, lätt att både använda och lära sig, samt går att göra vart du än är. Några minuter räcker. Metoden är en slags psykologisk akupressur och hjälper dig att skapa balans och släppa motståndet till det som händer, det som är och sker, genom att du knackar, tappar på olika punkter på kroppen.  Du kan aldrig göra fel om din intention och vilja är att må bra just nu, mitt i starka känslomässiga reaktioner. EFT-tapping som det också heter, ger en känsla av lättnad oavsett om vi är mitt i ilska, sorg, stress, fysiskt eller inre smärta, rädsla. EFT-tapping skapar en balans och ger distans till det du känner just nu och frigör dig från dina egna tanke- och känsloreaktioner, du bryter dina egna beteendemönster.

 

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
#tisdagstapping - sov bättre. 20 min med Jaana Suorsa
Vill du sova bättre och vakna utvilad? Har du mardrömmar? Tapping kan vara ett verktyg för dig i att skapa en förbättrad sömnkvalité.
25 kr 25 kr
999 available

Detaljer

Datum:
26 maj, 2020
Tid:
21:00 - 21:20
Pris:
kr25
Sändning Taggar:

Inspiratör

Jaana Suorsa
View Inspiratör Website
Varukorg
Scroll to Top