Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

  • Detta sändning har redan ägt rum.

#vemdalen2020 – möt din guide

torsdag 3 september kl. 19:30 - 20:30

kr100
Susanne Ytterberg

Den här entimmes LIVE-sändningen sänds i samband med Happy Retreat VEMDALEN 2020.

Möt din guide
Susanne berättar om guider och genom en meditation får du också möjlighet att lära känna din egen guide i livet. En guide är något som alla människor har, en del har fler. En guide är som en vägledare i livet. En som hjälper dig så du kan följa din själsväg.
Susanne fick kontakt med sin Guide och förändrade då sitt liv och utbildade sig till medium. Hon har tidigare haft ett liv med en ständig stress inombords, men då hon landade på sin livsbana som medium så har Susanne känslan av att äntligen vara på rätt väg i livet. Tack vare sin guide.
Susanne är utbildad och verksam som medium i Norrtälje. Hon är också utbildad yogalärare, psykoterapeut, föreläsare och coach.

 

Kan ses till 3 april 2021

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
#vemdalen2020 - möt din guide · en timme med Susanne Ytterberg
Susanne berättar om guider och genom en meditation får du också möjlighet att lära känna din egen guide i livet. En guide är något som alla människor har, en del har fler. Kan ses tom 3 april 2021.
100 kr 100 kr
998 available

Detaljer

Datum:
torsdag 3 september
Tid:
19:30 - 20:30
Pris:
kr100
Sändning Kategori:
Sändning Taggar:
,