Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

  • Detta sändning har redan ägt rum.

#yoga nidra – en stilla sjö. Djupavslappning för bättre sömn.

torsdag 8 oktober kl. 21:30 - 21:50

kr25
Sofia Dejke

Välkommen till yoga Nidra – en yogisk sömn. Du kommer att guidas ner i djup avslappning för att hamna i läge mellan vakenhet och sömn. Yoga Nidra i tjugo minuter motsvarar flera timmars sömn för hjärnan. Yoga Nidra kan göras när som helst under dagen, kanske i en paus på eftermiddagen, kanske precis innan du ska sova.
Den här Yoga Nidran utgår från att du vill stanna kvar liggande och sova för kvällen. Men du kan också vakna och fortsätta din dag efteråt om du vill. Du kommer att bli guidad så att du kan välja.
Förberedelser:
Du behöver ett mjukt underlag att vila på, eller en riktigt bekväm fåtölj. Du behöver också en filt om rummet känns kyligt och kanske en kudde om du upplever det obehagligt att ligga med nacken rak. Det är bra om du är i ett rum som är lugnt och mörkt. Kanske vill du borsta tänderna och släcka alla lampor innan du lägger dig tillrätta.

 

Kan ses till 8 maj 2021

Om Sofia Dejke
kommande LIVE sändningar
PLAY sändningar

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
#yoga nidra – en stilla sjö · djupavslappning för bättre sömn.
Välkommen till yoga Nidra – en yogisk sömn. Du kommer att guidas ner i djup avslappning för att hamna i läge mellan vakenhet och sömn. Yoga Nidra i tjugo minuter motsvarar flera timmars sömn för hjärnan. Yoga Nidra kan göras när som helst under dagen, kanske i en paus på eftermiddagen, kanske precis innan du ska sova. Den här Yoga Nidran utgår från att du vill stanna kvar liggande och sova för kvällen. Men du kan också vakna och fortsätta din dag efteråt om du vill. Du kommer att bli guidad så att du kan välja. Förberedelser: Du behöver ett mjukt underlag att vila på, eller en riktigt bekväm fåtölj. Du behöver också en filt om rummet känns kyligt och kanske en kudde om du upplever det obehagligt att ligga med nacken rak. Det är bra om du är i ett rum som är lugnt och mörkt. Kanske vill du borsta tänderna och släcka alla lampor innan du lägger dig tillrätta. Kan ses till 8 maj 2021
25 kr 25 kr
Obegränsat

Detaljer

Datum:
torsdag 8 oktober
Tid:
21:30 - 21:50
Pris:
kr25
Sändning Kategori:
Sändning Taggar:
,