Laddar Sändningar

« Alla Sändningar

  • Detta sändning har redan ägt rum.

#yinyoga – för löpare

23 april, 2020 kl. 20:00 - 20:20

kr25
Sofia Dejke

Torsdagens yinyoga ger dig fyra yinyoga-positioner som du kan använda dig av hemma. Alla kan ha nytta av dessa fyra positioner, men du som löptränar eller går mycket kan ha lite extra glädje av dem. Vi gör dem tillsammans och du får en avslappnande avslutning.
I yinyoga stannar vi en längre stund i varje position. Vi arbetar med kroppens bindväv med hjälp av avslappning. Det ska inte göra ont. Långsamt och med hjälp av tid och gravitation kommer vi djupare. Ibland tar det några minuter, ibland flera månader, innan du märker att det händer något.
En viktig del i yinyoga är också det att vi faktiskt stannar länge. Det gör varje position till en möjlighet till mediation.

 

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
#yinyoga för löpare. 20 min med Sofia Dejke
Torsdagens yinyoga ger dig fyra yinyoga-positioner som du kan använda dig av hemma. Alla kan ha nytta av dessa fyra positioner, men du som löptränar eller går mycket kan ha lite extra glädje av dem. Vi gör dem tillsammans och du får en avslappnande avslutning. I yinyoga stannar vi en längre stund i varje position. Vi arbetar med kroppens bindväv med hjälp av avslappning. Det ska inte göra ont. Långsamt och med hjälp av tid och gravitation kommer vi djupare. Ibland tar det några minuter, ibland flera månader, innan du märker att det händer något. En viktig del i yinyoga är också det att vi faktiskt stannar länge. Det gör varje position till en möjlighet till mediation.
25 kr 25 kr
Obegränsat

Detaljer

Datum:
23 april, 2020
Tid:
20:00 - 20:20
Pris:
kr25
Sändning Kategori:
Sändning Taggar:
,

Inspiratör

Sofia Dejke
View Inspiratör Website
Varukorg
Scroll to Top