PROGRAMBILJETT till Happy Retreat VEMDALEN 2021

I programbiljetten ingår allt som är angivet i grundprogrammet. När du köpt din programbiljett får du ett bekräftelsemejl med bland annat en länk till vår slutna Facebook-grupp Happy Retreat Vemdalen 2021.

Någon eller några dagar senare kommer du att få ytterligare ett mejl med inloggning till ditt personliga Happy Retreat-program. Du får även en instruktion hur du från och med måndagen 26 juli kan köpa till behandlingar i vårt pop-up spa och deltagande i workshops på fjället/hotellet, samt matkassar till trerättersmiddagarna.

Eftersom var och en kommer att få en personlig inloggning så kan du inte köpa mer än en biljett i taget. Det är viktigt att du uppger rätt e-postadress i kassan. Om du inte får ett mejl av oss inom 30 min, skicka ett mejl till info@happyretreat.se.

1 290 kr 1 290 kr

Tillgänglighet: I lager

BOKA BOENDE

Behöver du ett boende på Vemdalsskalet så har vår samarbetspartner Skistar Vemdalen tagit fram passande, lediga boenden med promenadavstånd till Högfjällshotellet för vår Happy Retreat-helg. T.ex. om ni är 4 personer som delar på en lägenhet i Sörgårdarna med 8 bäddar, får alla ett eget sovrum.
Pris 804 kr/person för 3 nätter. Lägger man till 275 kr/person så ingår även slutstädning, pris 1079 kr/person för 3 nätter inkl. slutstädning.

BOKA TRYGGT MED SKISTARS AV- OCH OMBOKNINGSSKYDD +245 SEK
Öppet köp fram till 21 dagar före ankomst. Ändra skidort, boende, ankomstdag eller reslängd fram till 21 dagar före ankomst. Boka av fram till 21 dagar före ankomst. Avbryta vistelse vid sjukdom/olycksfall – Europeiska ERVs Avbeställningsförsäkring. Läs mer på boka boende.

Scroll to Top